A Credas Mérnöki Iroda Kft. 1991 óta nyújt műszaki ellenőri, projekt lebonyolítói, illetve tanácsadó mérnöki szolgáltatásokat. Az elmúlt közel harminc év alatt több mint 100 sikeres projektet zártunk le a magas- és mélyépítés területén egyaránt. Megbízóink között magán és állami beruházók is megtalálhatók, akik megelégedettsége kiemelten fontos számunkra. Elhivatottságunknak és több évtizedes szakmai tapasztalatunknak megfelelően törekszünk arra, hogy az iparágban megjelenő újabb és újabb kihívásoknak minél magasabb szakmai színvonalon megfeleljünk. 

Célunk, hogy az építési beruházások sikeres megvalósításához az általunk nyújtott mérnöki támogatás révén hozzájárulhassunk. Átsegítjük Megbízóinkat a beruházások lebonyolításának útvesztőin, valamint gondoskodunk arról, hogy az általunk lebonyolított, és/vagy ellenőrzött projektek időben és költségkereten belül, a szabályok betartása mellett, Megbízóink megelégedésére valósuljanak meg.

Mindezek elérése érdekében igyekszünk a cégben felhalmozott tapasztalatok kamatoztatása mellett a lehető legkorszerűbb munkamódszereket alkalmazni, tudásunkat és tevékenységünk szakmai színvonalát folyamatosan fejleszteni. 

Magyar és angol nyelven egyaránt egyaránt állunk Partnereink rendelkezésére.

 

KAPCSOLAT